Lázně Luhačovice

Kouzelné místo pro chvíle odpočinku i pro zdravotní regeneraci. Lázně Luhačovice jsou obklopeny zelení – jste v samém srdci přírody, čerpáte sílu a zdraví přímo z pramenů, lázeňských procedur i z místa samotného. Po lázeňském pobytu se budete cítit jako znovuzrození.

Kolonáda a lázeňský park

Lázeňská kolonáda v Luhačovicích byla po vydařené rekonstrukci v roce 2019 znovu otevřena. Stala se tak opět velmi příjemným procházkovým místem pro korzující lázeňské hosty a turisty stejně jako lázeňský park. Právě zde nasajete tu pravou atmosféru, pro lázně symbolickou. Více o kolonádě.

Prameny

Máte rádi Vincentku? Užijte si ji do sytosti! V Luhačovicích můžete objevovat a okusit blahodárnost i dalších proslulých pramenných bratříčků. Pověstná léčivá síla místních minerálek je samozřejmě jedním z hlavních lákadel Luhačovic. Minerální prameny v Luhačovicích.

Lázeňské procedury

S využitím nejsilnějších darů přírody v kombinaci s nejmodernějšími metodami vás lázeňské procedury zbaví nastřádaného stresu i mnoha zdravotních obtíží. Pro zájemce nabízí lázně Luhačovice pobyty kratší i delší, s různou skladbou procedur tak, aby byl každý maximálně spokojen. Lázeňské procedury.

Lázeňské domy

Vyzkoušejte ubytování s všestrannou péčí v luhačovických lázeňských domech. Hledáte pro svůj pobyt místo, kde se budou starat o všechny vaše potřeby? Určitě tedy zvolte lázeňské domy – v Luhačovicích je takových oáz odpočinku hned několik.